Överför VHS till DVD hos Familjefilm. Hi 8 till DVD. Video 8 till DVD. Ljudkassett till CD. Smalfilm till DVD. Smalfilm till hårddisk.

Beställ kostnadsfri svarskartong


 • FRAKTSEDEL: Vi sänder förbetald fraktsedel och du skickar in med egen kartong.

  SVARSKARTONG: Vi sänder ut både kartong och fraktsedel till dig.

 • Du kan blanda olika kassetter och bilder i samma
  kartong. Vi sänder en kartong som passar dina
  önskemål. Svarskartongen är alltid gratis.

  (Tex: 3 VHS och 4 småkassetter)
 • Ange om du fått en kampanjkod

Om våra priser och tjänster

Smalfilm överför vi till DVD för bara 29.- per minut. Då ingår DVD skivor. Blanda som du vill när du sänder in dina filmer och bilder till oss.

Vi överför alla typer av videoband, stora som små. VHS, HI8, VHS-C, Betamax, super VHS, DV, och många fler. För bara 169.- oavsett kassettens längd får du den tryggt överförd till DVD-skiva som håller för framtiden.

Diabilder, fotonegativ och pappersfotografier scannar vi och digitaliserar till bilder på DVD För bara 169.- inkl 20 bilder och sen 5.- per bild får du dem digitaliserade hos oss.

Att du blir nöjd är viktigt för oss. Med vår nöjd-kund-garanti får du trygghet i vår service. Vi gör alltid vårt bästa för att du skall få så bra service och leverans som möjligt. Skulle du ändå uppleva att överföringen av dina filmer, bilder eller skivor inte möter dina förväntningar gör vi om dem kostnadsfritt.


Frakten debiteras på fakturan när vi sänder dina filmer/bilder tillbaka till dig tillsammans med dina nya skivor. Vi använder DHL med spårbart paket för din säkerhet.

Om du beställt fraktsedel/svarskartong och inte skickar in ditt material med DHL Servicepoint inom 20 dagar fakturerar vi 50 kr för frakt och administrativa avgifter. Därefter avbryts din order.