Digitalisera VHS till USB eller DVD. Även andra videoband, smalfilm eller ljudkassetter

Familjefilm överför dina VHS till DVD och USB. Har du familjens minnen på smalfilm eller Mini DV - vi hjälper dig överföra dem till DVD och USB. Hos oss får du även hjälp att överföra negativ, foton och diabilder till digitala bilder. LP-skivor och ljud- kassetter kan vi också överföra till CD. Familjefilm har flera års erfarenhet av digitalisering och hjälper dig gärna. Vi har alltid fasta priser så du vet vad det kommer kosta.

VHS till DVD

Smalfilm till DVD

Mini DV till DVD

LP & kassett till CD

Har du fått din svarskartong? Här hittar du DHL-ombud för att lämna in din svarskartong. Du kan även sända in egen kartong. Vi hjälper dig med bland annat VHS, smalfilm, Hi8 och andra filmformat och överför till DVD-skivor. Läs mer..

Familjefilm sedan 2007

Familjefilm har sedan 2007 servat tusentals kunder över hela Sverige med digitalisering av gamla media. Vi på Familjefilm får dagligen uppleva kunders glädje när de återigen får se sina minnen. Många av våra kunder har inte sett sina filmer på många år, kanske inte sen de var barn själva. Men när de sänder in filmerna till oss på Familjefilm och vi digitaliserar dem och ger dem nytt liv skapar vi samtidigt glädje.

Video Dv & Mini Dv

DV är ett av de videokassettformat som var otroligt populärt och det format som de allra flesta känner igen. DV video var den sista kassettypen som kom innan de digitala formaten tog fart. Video DV kallar även Mini DV för sitt kompakta kassettformat och den teknik som medgav att även videokamerorna var små. Kvaliten på DV är hög då de lagras digitalt på videobanden.

Video Hi8 & VHS till USB

Den vanligaste frågan vi på Familjefilm får är troligen den om vi överför till USB. Självklart överför vi dina videoband till USB. Oavsett du har Video8, sk Hi8, VHS, VHS-C eller Dv videoband så överför vi till USB, DVD eller hårddisk - helt enligt dina önskemål