scanna digitalisera fotografi till digital cd hos familjefilm

Scanna och digitalisera fotografier

Har du lådorna fulla av pappersbilder. Ligger dina fotografier fortfarande i pappfickorna de levererades i för flera år sedan? Vi scannar dem och skapar digitala bilder som ger dig fler möjligheter. Förstora dem, skapa kopior, eller puplicera på facebook.

Scanna digitalisera fotografier till digitalt cd

Pappersbilder i all ära. Det ger en genuin känsla och är självklart oslagbart. Men när du vill maila bilderna till dina syskon? Publicera dem på en hemsida, eller bearbeta dem och skapa förstoringar? Då måste de vara inscannade och digitaliserade.

 

Sänd in dina pappersfotografier till oss. Vi hanterar både färg och svartvitt, stora som små, och skapar högupplösta bildfiler som du kan använda till alla tänkbara syften.

 

Dina fotografier lagras digitalt på CD eller DVD-skivor. Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina bilder inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

 

  • Startavgifrt 189.- då ingår 20 foton att scanna. Därefter 5.- / bild.
  • De digitala bilderna lagras på en CD som ingår - beställ gärna fler.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Du får lägga i så många fotografier och olika typer av bilder du vill.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina fotografier. Vi sänder ut en adresserad, förbetald kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina foton. 

Scanna digitalisera pappersfoto fotografi till CD hårddisk

Att dokumentera med fotografi en ett fenomen som noteras redan kring 1500-talet. Den nu äldsta bevarade fotografiet är från 1827. Läs mer..

Fråga oss gärna: