Överföra Ljud kassettband till CD hos Familjefilm.se

Ljudkassettband till CD

Kassettband och kassettbandspelare klingar nostalig för de flesta. Har du barnens första ord inspelade? Din första hemma-konsert eller kanske mormors livsberättelse? Vi överför dina ljudkassetter till CD så att du kan spela upp dem igen.

Överföra Kassettband till CD

Eftersom kassettband lagrar din inspelning med magnetism som kan försämras med åren är det viktigt att du så snart som möjligt överför dina ljudkassetter till till exempel CD-skivor för att inte tappa kvalitén på innehållet. 

 

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

 

  • Pris 189.- per ljudkassett (oavsett längd).
  • Kvalitén blir samma som kassettbandet.
  • En CD-kopia ingår - beställ gärna fler.
  • Du får lägga i så många olika typer av kassetter du vill.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina kassetter eller skivor. Vi sänder ut en adresserad, för betald kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina band. 

Kassettband till Cd hos Familjefilm.se

 

Kassettband var ett analogt, magnetiskt lagringsmedium för ljud och data. Formatet kom 1963 och introducerades av Philips. Kassett-banden kom att bli ett av de mest framgångsrika formaten över huvud taget för lagring av ljud och musik.

Läs mer..

Fråga oss gärna: