Överför VHS till USB och DVD. Konvertera Video VHS till DVD eller USB. Kopiera VHS hos Familjefilm
Överför VHS till USB och DVD. Konvertera Video VHS till DVD eller USB. Kopiera VHS hos Familjefilm

VHS till USB & DVD

Har du dina minnen och värdefulla händelser på VHS-band? Låt oss överföra och konvertera dina VHS till USB eller DVD. Innehållet på en videokassett försämras med åren, även när VHS-banden ligger i kartongen i källaren. Dina filmer är lagrade magnetiskt på videokassetterna och magnetismen avtar med åren.

Att kopiera VHS till USB och DVD är vår absolut vanligaste tjänst. VHS kassetter var det vanligaste formatet att lagra film under lång tid. VHS är det format du tidigare hyrde film på i videobutiken. Bröllop, resor och äventyr - vi överför dina VHS-videofilmer till tex DVD-skivor.

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

  • Pris 169.- per videokassett (oavsett längd).
  • Kvalitén blir samma som videobandet.
  • En DVD-kopia ingår - beställ gärna fler. 
  • Vi överför även till USB-minne och hårddisk
  • Du får lägga i så många olika typer av videoband du vill.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina filmer. Vi sänder ut en adresserad kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina filmer. 

VHS var lika självklart som tjockis-TV och otroligt populärt under 80 och  90-talet. VHS, som betyder Video Home System, kom redan 1976 och var det ledande videoformatet ända till mitten av 90-talet. Läs mer..