Överför VHS till USB och DVD. Konvertera Video VHS till DVD eller USB. Kopiera VHS hos Familjefilm

VHS till USB & DVD - Låt dina minnen få nytt liv.

Har du dina minnen och värdefulla händelser på VHS-band? Låt oss överföra och digitalisera dina VHS till USB eller DVD. Innehållet på en videokassett försämras med åren, även när VHS-banden ligger i kartongen i källaren. Ge dem istället evigt liv som digitala filmer.

Att kopiera VHS till USB och DVD är vår absolut vanligaste tjänst. VHS kassetter var det vanligaste formatet att lagra film under lång tid. VHS är det format du tidigare hyrde film på i videobutiken. Bröllop, resor och äventyr - vi överför dina VHS-videofilmer till tex DVD-skivor.

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina filmer. Vi sänder ut en adresserad kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina filmer. 

  • Pris 189.- per videokassett (oavsett längd).
  • Kvalitén blir samma som videobandet.
  • En DVD-kopia ingår - beställ gärna fler. 
  • Vi överför även till VHS till USB-minne och hårddisk
  • Du får lägga i så många olika typer av VHS-videoband du vill.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

VHS (Video Home System) var en populär teknik för att spela upp videoband som användes på 1980- och 1990-talet. VHS-videoband var en typ av magnetband som kunde spelas upp på en videospelare som var utrustad med en VHS-kassettlåda. VHS-videoband var vanligt förekommande för att spela upp filmer och TV-program på hemmaplan.

VHS (Video Home System) videoband är en av de mest viktiga utvecklingarna inom hemunderhållningen. Det är ett format som har revolutionerat hur vi ser på tv och film hemma. VHS videoband har funnits i mer än 40 år och är fortfarande en viktig del av vår kulturhistoria.

VHS videoband uppkom i mitten av 1970-talet. Det var ett samarbete mellan två japanska företag, JVC (Victor Company of Japan) och Matsushita. JVC hade utvecklat en videotejp som kunde spela upp video och ljud i hemmen. Matsushita, som ägde Panasonic, hade utvecklat en videokamera. Tillsammans beslutade de att slå sig samman för att ta fram ett nytt format för hemmabruk.

VHS videoband blev snabbt det dominerande formatet på grund av flera viktiga faktorer. För det första var VHS-teknologin mer tillgänglig och prisvärd jämfört med andra format på marknaden. Dessutom kunde VHS-tejp spela upp längre filmer än andra format. Det var möjligt att spela upp filmer som var upp till tre timmar långa medan andra format endast kunde spela upp filmer som var upp till två timmar långa.

En annan viktig faktor var den breda tillgängligheten av filmer och tv-program på VHS. Filmbolagen och tv-kanalerna såg potentialen i det nya formatet och började snabbt släppa sina produkter på VHS. Snabbt blev VHS videoband den mest sålda formen av hemunderhållning.

VHS videoband gav oss möjligheten att titta på tv och filmer när vi ville. Det var inte längre nödvändigt att vara hemma vid en bestämd tid för att se en tv-show eller en film. Vi kunde nu titta på tv och filmer när vi ville, och upprepa scener om vi ville se dem igen.

VHS videoband har också haft en stor påverkan på film- och tv-industrin. Genom att ge människor möjlighet att hyra eller köpa filmer och tv-program, öppnade det upp en helt ny marknad för hemunderhållning.
Detta förändrade sättet vi ser på film och tv, och gav oss möjligheten att upptäcka nya filmer och tv-program.

VHS videoband lagrar barnens uppväxt - när såg du dem senast?

VHS videoband var mer än bara ett sätt att titta på tv-program och filmer. Det var också ett mycket populärt format för att spela in privata filmer och bevara minnen från viktiga händelser.

Många familjer använde VHS videoband för att spela in och bevara minnen från deras barns uppväxt. De kunde spela in födelsedagar, skolavslutningar, familjemiddagar och andra viktiga händelser som de ville minnas för alltid. Dessa privata filmer gav familjer en möjlighet att se tillbaka på deras minnen och relive viktiga händelser från deras liv.

VHS videoband var också mycket populärt för att spela in och bevara minnen från andra viktiga händelser, såsom bröllop och begravningar. Genom att spela in dessa händelser, kunde familj och vänner se tillbaka på dem och minnas de som har gått bort.

Men det var inte bara familjer som använde VHS videoband för att bevara minnen. Många företag använde också VHS videoband för att spela in interna möten, utbildningar och andra viktiga händelser. Detta gav företag möjlighet att se tillbaka på viktiga beslut och diskussioner, och att använda dem som en referens i framtiden.

VHS videoband var också mycket populärt för att spela in och bevara minnen från musikaliska framträdanden och teaterföreställningar. Genom att spela in dessa händelser, kunde musiker, skådespelare och konstnärer se tillbaka på sina prestationer och se hur mycket de har utvecklats.

Sammantaget var VHS videoband ett mycket viktigt format för att bevara minnen från viktiga händelser i människors liv. Genom att spela in privata filmer och andra viktiga händelser, gav VHS videoband människor möjlighet att se tillbaka på och relive minnen från deras liv. Dessa minnen är ovärderliga och kommer att vara en del av människors historia för alltid.