Överföra LP till CD hos Familjefilm

LP-skivor till CD

Har du favoritinspelningen på LP och vill få den överförd till CD? Vi hanterar vinylskivor med största försiktighet och skapar en CD av dina favoritspår. Självklart får du med känslan från vinylen med knaster och allt.

Överföra LP till CD hos Familjefilm.se

Har du LP-skivor (vinylskivor) hemma som du aldrig lyssnar på? Saknar du som de flesta andra LP-spelare, men har källaren full av LP-skivor? Sitter dina föräldrar på favoriter som de aldrig spelar?

 

Tänk dig en födelsedag där pappa får sina favoriter överförda till CD. Han kan lyssna på dem om och om igen utan att vara rädd att skada originalen.

 

För en vinyl-vän är bakgrundsknastret viktigt. Det skall låta lite speciellt när pickupen når skivan.

 

- Självklart överför vi hela skivan - med knaster och allt.

 

Tänk dock på att en repig LP inte går att reparera. Ljudkvalitén på en CD blir alltid skarpare och bättre, men om vinylskivan är skadad kommer det att komma med på CD-skivan.

 

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

  • Pris 189.- per LP-skiva (oavsett längd).
  • Kvalitén blir samma eller något bättre än vinylskivan.
  • En CD-kopia ingår - beställ gärna fler.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Du får lägga i så många olika typer av LP & kassetter du vill.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina kassetter eller skivor. Vi sänder ut en adresserad, för betald kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina band. 

Överföra LP vinyl till CD skivor

LP, som betyder Long Play eftersom den spelades längre med fler låtar än en singelskiva, kom redan 1948. Först 10 år senare fick LP´n sitt genombrott och mellan 1967 och 1987 hade LP sin storhetstid.

Läs mer..

Fråga oss gärna: