Smailfilm super 8 till DVD hos Familjefilm

Smalfilm, Super 8 och Regular 8 - till DVD

Många har smalfilm i sina gömmor. Film från din barndom eller mammas uppväxt. De flesta har inte sett dessa filmer på många år. Nu är det dags att låta dina smalfilmer sprida glädje igen. Vi överför smalfilm, super 8, regular 8 och dubbel 8 till DVD och USB-minne.

Vi överför Super 8, Regular 8 och Dubbel 8 till DVD Vi överför Super 8, Regular 8 och Dubbel 8 till DVD

Smalfilm finns som både 16 mm och 8 mm. Vi hanterar bara ljudlösa 8 mm-filmer. Det täcker nästan allas behov då de flesta inspelningar som kommer från 50-60 och 70 talet är ljudlösa Super 8, Regular 8 eller Dubbel 8. 

 

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

 

Låt oss överföra smalfilm till DVD
Tjänsten smalfilm till dvd är mycket populär. Vi har sett en stor efterfrågan på digitalisering av smalfilm till DVD. Många har gamla Regular 8, Super 8 eller Dubbel 8-filmer i sina gömmor och vill få dem överförda till moderna media.

 

Digitalisera smalfilm - Regular 8, Super 8 och Dubbel 8
Genom att överföra smalfilm till DVD räddar du dina filmer och dina minnen får leva vidare på ett media som inte åldras på samma sätt. Smalfilm har en tendens att bli spröd och riskerar att gå sönder när du spelar upp dem.

Vi scannar bild för bild och en dator återskapar dina filmer för bästa kvalitet. Vi scannar bild för bild och en dator återskapar dina filmer för bästa kvalitet.

Unik bild för bild-scanning ger hög kvalitet.
Med vår smalfilms-scanner fotograferar vi din film bild för bild. Varje bild byggs sen ihop av ett dataprogram som återskapar film av dina rullar.

 

Med denna teknik för att överföra smalfilm till DVD, och konvertera dem till ett digitalt format, tar filmöverföringen betydligt längre tid än att spela upp filmen med vanlig projektor.

 

Tack vare vår specialimporterade filmscanner får du flimmerfria filmer med bra ljus.

Vi i levererar i vanligt DVD-format (mpeg2) med upplösning 720*576 och 25 frames/sek). Du som vill redigera filmerna själv behöver kanske AVI-format. Det löser vi gärna. Kontakta oss!

  • Pris 29.- per minut.
  • En liten rulle är ca 3-5 minuter och en stor 15-30 minuter.
  • En DVD-kopia ingår - beställ gärna fler.
  • Vi överför även till USB-minne och hårddisk
  • Du får lägga i så många olika typer av filmrullar, videoband du vill.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina filmer. Vi sänder ut en adresserad kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina filmer.

Smailfilm super 8 till DVD

Smalfilm kom redan 1932 i formaten Regular 8 och Dubbel 8. Först i mitten av 60-talet kom Super 8. Under 60 och 70 talet fanns filmkamera för smalfilm i många svenska hem. Som regel filmade man ljudlöst.

Läs mer..