Smalfilm super 8 till USB. Super 8 till DVD. Digitalisera Super 8 film. Överföra smalfillm och Super8
Smalfilm super 8 till USB. Super 8 till DVD. Digitalisera Super 8 film. Överföra smalfillm och Super8

Smalfilm, Super 8 film och Regular 8 - till USB & DVD

Många har smalfilm i sina gömmor. Film från din barndom eller mammas uppväxt. De flesta har inte sett dessa filmer på många år. Nu är det dags att låta dina smalfilmer sprida glädje igen. Vi överför smalfilm, super 8 film, regular 8 och dubbel 8 till USB-minne och DVD.

Vi överför Super 8, Regular 8 och Dubbel 8 till DVD Vi överför Super 8, Regular 8 och Dubbel 8 till DVD

Smalfilm finns som både 16 mm och 8 mm. Vi hanterar bara ljudlösa 8 mm-filmer. Det täcker nästan allas behov då de flesta inspelningar som kommer från 50-60 och 70 talet är ljudlösa Super 8, Regular 8 eller Dubbel 8. 

 

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

 

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina filmer. Vi sänder ut en adresserad kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina filmer.

Låt oss överföra smalfilm till digital - USB & DVD
Tjänsten smalfilm till USB & DVD är mycket populär. Vi har sett en stor efterfrågan på digitalisering av smalfilm till DVD. Många har gamla Regular 8, Super 8 eller Dubbel 8-filmer i sina gömmor och vill få dem överförda till moderna media.

Digitalisera smalfilm - Regular 8, Super 8 och Dubbel 8
Genom att överföra smalfilm till DVD räddar du dina filmer och dina minnen får leva vidare på ett media som inte åldras på samma sätt. Smalfilm har en tendens att bli spröd och riskerar att gå sönder när du spelar upp dem. Vi hanterar både Super 8, och Dubbel 8 i vår scanner.

Vi scannar bild för bild och en dator återskapar dina filmer för bästa kvalitet. Vi scannar bild för bild och en dator återskapar dina filmer för bästa kvalitet.

Unik bild för bild-scanning ger hög kvalitet.
Med vår smalfilms-scanner fotograferar vi din super 8 film bild för bild. Varje bild byggs sen ihop av ett dataprogram som återskapar film av dina rullar.

Med denna teknik för att överföra smalfilm till DVD, och konvertera dem till ett digitalt format, tar filmöverföringen betydligt längre tid än att spela upp filmen med vanlig projektor.

Tack vare vår specialimporterade filmscanner får du flimmerfria filmer med bra ljus.

Pris för digitalisering av smalfilm

  • Pris 39.- per minut.
  • En liten rulle är ca 3-5 minuter och en stor 15-30 minuter.
  • En DVD-kopia ingår - beställ gärna fler.
  • Vi överför även till USB-minne och hårddisk
  • Du får lägga i så många olika typer av filmrullar, videoband du vill.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.
Smailfilm super 8 till DVD

Smalfilm kom redan 1932 i formaten Regular 8 och Dubbel 8. Först i mitten av 60-talet kom Super 8.

Super 8, även kallad smalfilm, är en form av filmteknik som användes för att spela in privata filmer och dokumentärer under större delen av 1900-talet. Denna filmteknik är en del av en lång tradition av hemfilmande och är fortfarande väldigt uppskattad bland nostalgi-entusiaster och samlare. Super 8 film är en liten, smidig och lättanvänd filmrull som är mycket enkel att använda.

Super 8 film tekniken introducerades av Eastman Kodak 1965 och revolutionerade hemfilmandet genom att göra det möjligt för vanliga människor att enkelt spela in och redigera sina filmer hemma. Super 8 filmen var också billigare och enklare att använda än tidigare filmer och det blev snabbt ett populärt sätt att fånga familjeögonblick och händelser på film.

Men med tiden blev Super 8 filmen mindre vanligt använd eftersom den digitala filmtekniken utvecklades och blev allt mer tillgänglig för allmänheten. Denna övergång innebar att många super 8 filmer hamnade i skåp och förråd där de ofta gick förlorade eller förstördes.
Men nu har Familjefilm gjort det möjligt att rädda dessa värdefulla minnen genom att digitalisera och bevara dem på USB-minne eller DVD. Familjefilm har en professionell och pålitlig service för digitalisering av Super 8 filmer och har många års erfarenhet inom området. Deras erfarna tekniker använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att alla filmer behandlas med största omsorg och att resultatet är av högsta kvalitet.

Så om du har gamla Super 8 filmer som du vill bevara för framtiden, kan du med fördel vända dig till Familjefilm för att få dem digitaliserade och lagrade på USB-minne eller DVD. Detta ger dig en möjlighet att se och njuta av dina viktiga minnen igen och förse dem till framtida generationer. 

Så vänta inte längre, bevara dina minnen för alltid med Familjefilms professionella Super 8 digitaliseringsservice idag.