HTSC till PAL. Överför USA Amerikanska videoformat till Svenska

Filmat i USA? Överför NTSC till PAL.

Har du videofilmer från USA-resan du inte kan se? Vi överför Amerikanska formatet NTSC till Svenska PAL så att du kan se dina filmer i Sverige. Nu är det dags att plocka fram dina videoband, stora som små, från tiden som au pair i USA, eller drömsemestern du gjorde men inte sett på flera år.

överföra/konvertera NTSC till PAL

NTSC till PAL - Amerikanskt videoformat
Det heter så, det amerikanska videoformatet som inte går att se här hemma i Sverige. NTSC är USAs eget videoformat. I Sverige har vi PAL. Med dataprogram lyfter vi upp din film i NTSC för att sen konvertera den till PAL.

 

Titta hemma utan problem
När du får tillbaka dina filmer från oss går det utmärkt att titta på dem i din vanliga DVD-spelare hemma. Lika bra som det går att se den i din dator eller dela med dig till andra. 

 

Redigera dina filmer

Självklart kan du redigera de filmer du får från oss i vanliga redigeringsprogram.

 

Pris för NTSC till PAL
För att konvertera dina amerikanska NTCS-filmer till svenska PAL tar vi 290 kr per videokassett, oavsett längd. Det är lite dyrare än våra övriga tjänster. Det beror på att det kräver mer bearbetning.

 

Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina filmer inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

  • Pris 290.- per videokassett (oavsett längd).
  • Kvalitén blir samma som videobandet.
  • En DVD-kopia ingår - beställ gärna fler.
  • Vi överför även till USB-minne och hårddisk
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Du får lägga i så många olika typer av videoband du vill.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina filmer. Vi sänder ut en adresserad kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina filmer.

I Amerika är NTSC är det format man använder för videofilm. Här i Sverige använder vi PAL. I andra delar av världen finns även formatet SECAM. Läs mer..