Scanna digitalisera diabilder till digitalt

Digitalisera diabilder och ge dem nytt liv

På 60 och 70-talet var diabilder det självklara sättet att visa för vänner och familj vart man varit på semester. I de flesta hem finns idag lådor med diabilder från förr som aldrig visas eller får komma till sin rätt. Låt oss digitalisera dina diabilder och ge dem få nytt liv.

Scanna digitalisera dia bilder till digitala foton hos familjefilm

Diabilder monterades i ramar som placerades i diabildsprojektorn. Denna belyste bilderna som återgavs på den vita duken. På så sätt kunde hela familjen uppleva bilden samtidigt. 60 och 70 talet var den givna diabildsepoken men sen har tusentals magasin med välbevarade och sorterade minnen fallit i glömska.

 

Vi scannar och digitaliserar diabilder så att du återigen får uppleva dessa kulturskatter. Dina minnen, mor och fars eskapader - oavsett vilket får du inte missa möjligheten att återuppleva dessa glansdagar.

 

 

Sänd in dina diabilder till oss. Vi hanterar både äldre format och nya, stora som små, och skapar högupplösta bildfiler som du kan använda till alla tänkbara syften.

 

Dina diabilder lagras digitalt på CD eller DVD-skivor. Glöm inte beställa extra kopior (det gör du på orderblanketten i svarskartongen) och dela ut dina bilder inom familjen. De glädjer säkert andra lika mycket som dig.

Diabilder till digital - USB

Dina nya, högupplösta, digitaliserade diabilder lägger vi på media som du öskar. Diabilder får plats i stor mängd på både USB-minne, DVD och CD skriva. Vi kan även lagra dem på hårddisk och ladda upp dem i molnbaserad lagringsplats.

  • Startavgifrt 189.- då ingår 20 diabilder att scanna. Därefter 5.- / diabild.
  • De digitala bilderna lagras på en CD som ingår - beställ gärna fler.
  • Svarskartongen innehåller orderblankett med alla valmöjligheter.
  • Du får lägga i så många diabilder och olika typer av bilder du vill.
  • Vi skickar normalt svarskartongen samma dag som du beställer.

Beställ gratis svarskartong.

Beställ svarskartong för dina diabilder. Vi sänder ut en adresserad, förbetald kartong och orderblankett till dig som du enkelt använder för att säkrare sända in dina diabilder. 

Scanna digitalisera dia bilder till digitalt med Familjefilm

Diabild kommer från grekiska 'dia' - genomskinlig, och innebär att den transparenta bilden monterats i en ram för att belyas med en diaprojektor som återger motivet förstorad på en vit duk. Läs mer..

Fråga oss gärna: