Körkortsfoto Strömsund Hammerdal Hoting Backe. Idkort, Id-kort, visumfoto, foto till visum

Körkortsfoto Strömsund - Idkort och Visumfoto

För dig som bor i Strömsund är Lek & Present kanske enkelt att hitta till, men för er som inte vet så finns vi i nedre rondellen på Bredgårdsgatan 1. (Lek & Present hette tidigare Lek & Papper)

Hos Lek & Present i Strömsund tar du körkortsfoto och foto till Idkort. Vi tar även kort till visum och andra licenser.

Drop-in för körkortsfoto i Strömsund
Du är välkommen måndag till lördag under våra öppettider som är vardagar och lördagar
Vi hjälper dig direkt, du behöver inte boka tid.

Öppettider
10.00-17.30 på vardagar.
10.00-15.00 på lördag 

Bilder direkt
Ditt nya körkortsfoto får du direkt efter fotograferingen

Pris
För 6 bilder är priset 198 kr

Foto till Idkort
Vår toppmoderna fotoutrustning (inköpt 2022) hanterar även foto till ID-kort. Bilder direkt så klart

Visum foto
Behöver du porträttfoto för visum och visumansökan hjälper vi dig. Priset är det samma och du får bllder direkt som vanligt

Licenser
Jaktlicens och andra typer av licenser som kräver porträttfoto tar du hos oss

Körkortsfoto Hammerdal, Backe, Hoting, Ramsele och Rossön eller Gäddede
Till oss kommer även kunder från andra orter än Strömsund för att ta körkortsfoto. Hammerdal, Hoting, Backe, Rossön och Ramsele är samhällen som saknar egen fotomöjlighet och närmsta ort med möjlighet till körkortsfoto Strömsund ochLek & Present.

Körkortsfoto i Gäddede är tyvärr inte möjligt men i Strömsund finns Lek & Present som gärna hjälper dig. Titta in nästa gång du besöker Strömsund så får du hjälp direkt. Ingen väntetid, bilderna direkt. 

Garanti
Om, mot förmodan, Transportstyrelsen inte godkänner bilden hjälper vi dig ta nya helt kostnadsfritt.

Välkommen till oss på Lek & Present
Bredgårdsgatan 5
Strömsund

Har du frågor om körkortsfoto

Ring oss: 0670-121 32

Eller skriv din fråga:

Normalt kommer svar under dagen (vardagar)

Hitta till oss på Lek & Present

Ta körkortsfoto hos Lek och Present i Strömsund

Ett körkortsfoto är en bild som tagits av en person som ansöker om ett körkort. Bilden används för att bekräfta personens identitet och ska vara av god kvalitet för att kunna användas i körkortet. Det är viktigt att fotot är tydligt och visar personens ansikte ordentligt, så att det går att identifiera personen på ett säkert sätt.

Körkortsfotot tas vanligtvis av en fotograf som har erfarenhet av att ta körkortsfoton och som vet vad som krävs för att fotot ska godkännas av Transportstyrelsen. Fotografen ser till att personen är väl belyst och att bakgrunden är ren och neutral. Personen ska vara klädd i vanliga kläder och inte ha hatt eller solglasögon på sig. Bilden ska inte ha några retuscher eller filter.

Det finns vissa regler som ska följas när man tar ett körkortsfoto. Bilden ska tas mot en vitt eller nästan vitt bakgrund och personen ska vara väl belyst. Personens ansikte ska vara tydligt och synligt. Bilden ska vara tagen från hakan upp till toppen av huvudet. Det är inte tillåtet att ta ett körkortsfoto med huvudet vridet eller att man tittar bort från kameran.

Körkortsfotot skickas sedan in tillsammans med ansökan om körkort och används för att verifiera personens identitet. Om fotot inte godkänns av Transportstyrelsen kommer man behöva ta ett nytt foto och skicka in igen. Det är viktigt att fotot är korrekt, eftersom det används för att identifiera personen när man kör bil.