Vi överför VHS till DVD eller USB. Även andra videoband, smalfilm eller ljudkassetter

Överför VHS till DVD hos familjefilm. Hi 8 till DVD. Video 8 till DVD. Ljudkassett till CD. Smalfilm till DVD. Smalfilm till hårddisk.

Vi överför dina VHS till DVD och USB. Har du familjens minnen på smalfilm eller Mini DV - vi hjälper dig överföra dem till DVD och USB. Hos oss får du även hjälp att överföra negativ, foton och diabilder till digitala bilder. LP-skivor och ljud- kassetter kan vi också överföra till CD. Familjefilm har flera års erfarenhet av digitalisering och hjälper dig gärna. Vi har alltid fasta priser så du vet vad det kommer kosta.

VHS till DVD

Smalfilm till DVD

Mini DV till DVD

LP & kassett till CD

Har du fått din svarskartong? Här hittar du DHL-ombud för att lämna in din svarskartong. Du kan även sända in egen kartong. Vi hjälper dig med bland annat VHS, smalfilm, Hi8 och andra filmformat och överför till DVD-skivor. Läs mer..

Så tycker våra kunder:

Jag sände in mina filmer från när jag var liten och tränade gympa. Dom var på små videokassetter, minns inte vad dom hette. Fick tillbaka DVD-skivor här om dagen. Gissa om mina barn skrattade så dom grät, när dom fick se morsan göra kullerbyttor och stående judehopp :) 

Sandra, Stockholm

Så tycker våra kunder om  oss..